Hoe werken wij?

Bij BrightOrange werken we met kleine teams, waardoor we ons volledig op u en uw onderneming kunnen richten. In het hele proces heeft u te maken met hetzelfde dealteam van twee of drie medewerkers. Uniek aan BrightOrange is dat er ook altijd een partner betrokken is bij uw proces. Benieuwd hoe zo’n proces eruit ziet? Hieronder hebben we de 5 stappen voor u op een rij gezet. Zo kunt u kijken of onze persoonlijke aanpak bij u past.

1 Eerste contact

Voordat we u in het echt ontmoeten, hebben we alvast even telefonisch contact. Zo kunnen we een beeld schetsen van uw situatie en kunnen we kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een introductiegesprek. Bij u op locatie of bij een van onze kantoren in Amsterdam, Utrecht of Zwolle.

2 Introductiegesprek

Een bedrijfsovername, bedrijfswaardering of mediationproces duurt vaak meerdere maanden. In deze maanden werken we nauw met elkaar samen. Daarom vinden we een wederzijdse klik heel belangrijk. Het introductiegesprek voert u gelijk met de consultant(s) en partner waar u de rest van het traject mee gaat samenwerken. We luisteren goed naar uw situatie en wensen en vertellen meer over ons en onze werkwijze. Hebben we een match? Dan maken we voor u een offerte en een plan van aanpak.

3 Offerte en PVA

Op basis van het introductiegesprek maken we op maat gemaakte offerte. Hierin beschrijven we niet alleen wat we voor u gaan doen, maar ook hoe we dat gaan doen. Zo heeft u een duidelijk beeld van het proces en wat erbij komt kijken. Ook sturen wij een informatieverzoek, met daarin de informatie en documenten die we van u nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Bent u akkoord met de offerte en het plan van aanpak? Dan gaan we voor u aan de slag. Omdat we met kleine teams werken, kunnen we vaak snel starten en heeft u geen lange wachttijd.

4 Uitvoering

In het hele proces heeft u te maken met dezelfde consultant(s) en partner. Wel zo persoonlijk! Zij staan elke dag voor u klaar en u kunt ze gemakkelijk bereiken. We zien het proces echt als een samenwerking, waarin we informatie uitwisselen en u ondersteunen met alle lastige taken. Dankzij ons grote netwerk kunnen we ook gemakkelijk schakelen met andere specialisten. Denk aan juristen, advocaten en fiscalisten. Regelmatig komen we bij elkaar om de voortgang van het proces te bespreken, maar ook om gewoon even bij te kletsen.

5 Langdurige relatie

Bij BrightOrange richten we ons op langdurige relaties. Ook na de opdracht staan we graag voor u klaar. Je komt terecht in het warme BrightOrange netwerk, waarvoor we regelmatig leuke dingen organiseren. Zo hebben we elk jaar een BrightOrange evenement voor onze relaties.

Met wie heeft u te maken?

Wij zijn benieuwd naar u. U ook naar ons? Op onderstaande slideshow maakt u alvast kennis met onze medewerkers.

Lees meer over ons
Peter Paul Buijsrogge

Peter Paul Buijsrogge

Partner

Peter Paul Buijsrogge

Partner

Lees meer
Stefan Koelewijn

Stefan Koelewijn

Consultant

Stefan Koelewijn

Consultant

Lees meer
Hermen Dam

Hermen Dam

Consultant

Hermen Dam

Consultant

Lees meer
Leen Van Hoogdalem

Leen van Hoogdalem

Partner

Leen van Hoogdalem

Partner

Lees meer
Roos Buijsrogge

Roos Buijsrogge

Marketeer

Roos Buijsrogge

Marketeer

Lees meer
Robin Heezen

Robin Heezen

Consultant

Robin Heezen

Consultant

Lees meer

Klanten over ons

10
Betrouwbare, eerlijke en leergierige organisatie.

Hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan. In het vakgebied van de corporate finance zijn ze beter dan de markt. Daarom schakelen we professionals van Bright Orange graag in om hun kennis over te dragen aan andere professionals. Als je als organisatie veel in je medewerkers investeert, dan duurt het niet lang of je maakt het verschil in de markt. Bright Orange weet dat als geen ander. Herman Derks MBA Directeur Personal&Corporate Finance Avans Hogeschool BV

Herman Derks, BREDA
9
Erg positief, kundige en eerlijk team!

BrightOrange heeft mij geholpen mijn bedrijf deels te verkopen, hun kennis en eerlijkheid hebben ervoor gezorgd dat het juiste bedrag tegen de juiste condities is onderhandeld. Voor de kopende en verkopende partij is dit een groot voordeel geweest omdat achteraf beide partijen met een goed gevoel terug kijken op de deal. Dit is mijn inziens het belangrijkste bij een gedeeltelijke verkoop. Ik beveel BrightOrange zeker aan.

Arthur Zwart, Soesterberg
10
Bijzonder positief!

Met BrightOrange/Leen één onderneming-verkooptraject gerealiseerd en verschillende aankoop- en participatieacties gedaan. Met name de allround kennis en professionele/no-nonsens aanpak spraken mij enorm aan en hebben tot mooie resultaten geleid. En vaak met een goede dosis humor :).

Daan Wouterse, Mijdrecht
10
Zeer professionele en prettige begeleiding met uitstekend resultaat

Ik heb Leen van Hoogdalem leren kennen als een waardevolle partner en adviseur. Hij heeft ons op een niet alleen zeer deskundige, maar ook prettige manier begeleid. Dit met oog voor tegengestelde belangen en met veel humor. Tevens pluim voor Robin

Ronald Teunis, Breda
10
Persoonlijk en professioneel

Ik ken Peter Paul al meerdere jaren. Bij diverse vraagstukken heeft hij mij en mijn compagnon altijd zeer goed geholpen. Kan de situatie duidelijk analyseren en de gevolgen in kaart brengen. Daarnaast staat Peter Paul ook open voor jouw visie op de zaak en houdt daar rekening mee.

Rene, Hengelo
10
Zeer deskundige en professionele advisering, waarbij de klant echt centraal staat.

Een zeer positieve ervaring over het gehele recente verkoopproces en ook eerdere transacties in de afgelopen jaren, waarbij mede door een heldere en analytische uitleg van de adviseur het voor ons de te nemen stappen en keuzes gemakkelijker maakte. De kracht daarbij is vooral het bij elkaar brengen van verschillende belangen zonder het menselijke en sociale aspect uit het oog te verliezen.

Henk, Oosterhout
8
Actief, duidelijk en ondernemend

Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

T.kramer , Blaricum
10
Hier durf ik m'n netwerk heen te sturen!

Toen we in contact kwamen met een partij die aangaf ons over te willen nemen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierin kon adviseren en ondersteunen. Ons netwerk kwam met wat suggesties en we hebben een aantal gesprekken gehad, maar bij Bright Orange was de klik gelijk goed - dus de keuze was snel gemaakt. In de weken erna gelijk veelvuldig contact gehad met Leen, Stefan en Robin die ondanks de vele projecten, toch altijd weer tijd vrij konden maken als dat nodig was. Het proces van een bedrijfsverkoop kent altijd ups en downs, maar de altijd positieve instelling van Leen en de uitleg dat het "allemaal deel van het spelletje" was, helpen je - als toch vaak emotioneel betrokken ondernemer - weer om alles in de juiste context te zien. Aan kennis en ervaring is er ook geen gebrek; ook niet bij de jongere medewerkers als Stefan en Robin. Er was bijna altijd wel een vergelijk te maken met een eerdere of andere situatie, waardoor je de context ook als ondernemer zelf steeds beter gaat begrijpen. Al met al niets dan goede ervaringen waar ik mijn netwerk blind naartoe durf te sturen.

Remco, Utrecht
10
Uitstekende begeleiding, alleen maar lof!!!

Bij de verkoop van ons bedrijf zijn we begeleid door Leen van Hoogdalem. Hij heeft ons als verkopers uitstekend geadviseerd. De voor ons vaak lastige materie wist hij aan ons steeds goed uit te leggen , vaak in "Jip en Janneke". Hij is onvermoeibaar en altijd beschikbaar. Daarnaast is Leen een heel prettig persoon.

Ivo, Baarle-Nassau
8
Het was goed om BrightOrange ingeschakeld te hebben!

Na lange tijd overwogen te hebben om al of niet een bedrijfsmakelaar in te huren voor de verkoop van mijn bedrijf, de knoop toch maar doorgehakt. In contact gekomen met BrightOrange in de persoon van dhr. Leen van Hoogdalem. Een plezierig mens die meedenkt en goede adviezen geeft, in een laten stadium dhr. Robin Heezen ook hierbij aangeschoven, een zeer plezierige en gedreven jonge man. In de beginfase een paar keer bij mij opgekomen: waarom doe ik dit, maar gaande het proces steeds meer de overtuiging gekregen dat dit goed en noodzakelijk was. In de eindfase van het proces mij gerealiseerd dat zonder BrightOrange een aantal zaken niet goed zouden zijn gegaan en overtuigd blij dat ik hen had ingehuurd! Ik kan BrightOrange zeker en van harte aanbevelen! Dank aan hen voor het meedenken en geven van waardevolle adviezen.

Dick, Uithoorn