Neemt contact op met BrightOrange

BrightOrange bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten, die u graag verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, mediation en rechtbankprocedures. Zoals u in onze video kunt zien, staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Daarom geven we u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op uw manier. Vul het contactformulier in, bel of mail naar een van onze vestigingen of neem rechtstreeks contact op met een van onze professionals.

We horen graag van u. Of u nu een vraag heeft over onze dienstverlening of gewoon even wil sparren.

Hulp Bright Orange

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Vestigingen

  Amsterdam

  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam

  Utrecht

  Stationsplein 32
  3511 ED Utrecht

  Zwolle

  Dr. Lookeren Campagneweg 7
  8025 BX Zwolle

  Rechtstreeks contact met onze professionals

  Bij BrightOrange werken 7 professionals. Onze partners, consultants, trainee en marketingspecialist stellen zich graag aan u voor.

  Teamleden
  Robin Heezen

  Robin Heezen

  Consultant

  Robin Heezen

  Consultant

  Lees meer
  Stefan Koelewijn

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Lees meer
  Peter Paul Buijsrogge

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Lees meer
  Leen Van Hoogdalem

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Lees meer
  Roos Buijsrogge

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Lees meer
  Hermen Dam

  Hermen Dam

  Consultant

  Hermen Dam

  Consultant

  Lees meer

  Klanten over ons

  10 ster
  Betrouwbare, eerlijke en leergierige organisatie.

  Hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan. In het vakgebied van de corporate finance zijn ze beter dan de markt. Daarom schakelen we professionals van Bright Orange graag in om hun kennis over te dragen aan andere professionals. Als je als organisatie veel in je medewerkers investeert, dan duurt het niet lang of je maakt het verschil in de markt. Bright Orange weet dat als geen ander. Herman Derks MBA Directeur Personal&Corporate Finance Avans Hogeschool BV

  Herman Derks, BREDA
  10 ster
  Zeer professioneel en vakkundig

  We zijn in een lang en intensief overname proces uitermate plezierig, maar vooral ook deskundig bijgestaan door Bright Orange, waarbij de rechten en benefits van de verkopende organisatie goed geborgd zijn gebleven. De stijl van onderhandelen, waarbij de ervaring van Leen van Hoogdalem en zijn team zeer waardevol is gebleken, is een vak apart. De charme waarmee dat gebeurt, naast de standvastigheid heeft geleid tot een succesvolle deal, waarbij onze rechten en belangen goed bewaard zijn gebleven.

  Cees, Wittem
  10 ster
  Kwaliteit behoeft geen uitleg

  In de bedrijfsliteratuur van BrightOrange staat: Sinds 2014 gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Van het eerste adviesgesprek tot en met de closing van de deal. Ik zou dit als waardering hebben kunnen schrijven. Dhr L van Hoogdalem, wij zeggen inmiddels Leen, heeft ons als bedrijf diverse keren bijgestaan bij een mogelijke aankoop als verkoop. Bij iedere bespreking was er gedegen onderbouwing. Bij iedere onduidelijkheid een heldere uitleg en bij elke moeilijke voortgang een eerlijke mening, een kalme stem in een soms roerige uitwisseling. Persoonlijk heb ik veel aan het advies van Leen gehad welke hij met veel geduld en humor gaf. Wij zijn tot de closing van de deal gekomen. Tot grote tevredenheid. Dank aan BrightOrange.

  Ingrid, Heemstede
  10 ster
  "Vakkundig , financieel spitsvondig , respectvol , geweldige samenwerking' "

  Nadat we een kans kregen om een collegabedrijf over te nemen , was één van de eerste contacten naar Bright Orange .... ergo : Leen van Hoogdalem , met de vraag ons hierbij te begeleiden. Er was sprake van een complexe bedrijfsconstructie en dito financiele data ook nog vermengd met tijdsdruk. Samen met Leen is intensief , vakkkundig en altijd met wederzijds respect en wat bochtige weg gevonden om de deal binnen alle data naar volle tevredenheid van koper en verkoper af te kunnen afronden. Leen bleef als menselijke rots in de branding , altijd bereikbaar , snel en accuraat met raad en daad : fantastisch om zo geassisteerd te worden ! Ook het team van deskundigen die Leen had ingeschakeld binnen Bright Orange en extern zijn allen van hetzelfde 'goede sop' overgoten : vakkundig , aimabel , snel met raad en daad , chapeau !

  Marco & Olaf, Lopik
  10 ster
  Zeer deskundige en professionele advisering, waarbij de klant echt centraal staat.

  Een zeer positieve ervaring over het gehele recente verkoopproces en ook eerdere transacties in de afgelopen jaren, waarbij mede door een heldere en analytische uitleg van de adviseur het voor ons de te nemen stappen en keuzes gemakkelijker maakte. De kracht daarbij is vooral het bij elkaar brengen van verschillende belangen zonder het menselijke en sociale aspect uit het oog te verliezen.

  Henk, Oosterhout
  10 ster
  Verstand van zaken en informeel, professioneel contact

  Peter Paul en Hermen hebben geholpen bij waarderingsvraagstukken bij een overname. Dit is uiterst goed verlopen.

  F, Groningen
  10 ster
  objectief, professioneel, duidelijk

  Een waardering door BrightOrange bevat het hele spectrum aan analyses waardoor er zekerheid wordt verkregen over een objectieve en vooral correcte waardering. De professionele aanpak blijkt uit het brede en daardoor ook verassende manier van waardeonderzoek. Niet eenzijdig maar meerdere invalshoeken worden beoordeeld. Ondanks de soms complexe materie zijn ze instaat dit helder en duidelijk uit te dragen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. En prettige mensen om mee samen te werken.

  Piet, Eindhoven
  8 ster
  Actief, duidelijk en ondernemend

  Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

  T.kramer , Blaricum
  10 ster
  Hier durf ik m'n netwerk heen te sturen!

  Toen we in contact kwamen met een partij die aangaf ons over te willen nemen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierin kon adviseren en ondersteunen. Ons netwerk kwam met wat suggesties en we hebben een aantal gesprekken gehad, maar bij Bright Orange was de klik gelijk goed - dus de keuze was snel gemaakt. In de weken erna gelijk veelvuldig contact gehad met Leen, Stefan en Robin die ondanks de vele projecten, toch altijd weer tijd vrij konden maken als dat nodig was. Het proces van een bedrijfsverkoop kent altijd ups en downs, maar de altijd positieve instelling van Leen en de uitleg dat het "allemaal deel van het spelletje" was, helpen je - als toch vaak emotioneel betrokken ondernemer - weer om alles in de juiste context te zien. Aan kennis en ervaring is er ook geen gebrek; ook niet bij de jongere medewerkers als Stefan en Robin. Er was bijna altijd wel een vergelijk te maken met een eerdere of andere situatie, waardoor je de context ook als ondernemer zelf steeds beter gaat begrijpen. Al met al niets dan goede ervaringen waar ik mijn netwerk blind naartoe durf te sturen.

  Remco, Utrecht
  10 ster
  Prima partij als je bedrijf wilt verkopen

  Een goede partij in de onderhandelingen bij de verkoop van uw bedrijf. Zij ontzorgen u compleet bij de onderhandelingen met koper.

  Henk Geeve, Rotterdam