Neemt contact op met BrightOrange

BrightOrange bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten, die u graag verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, mediation en rechtbankprocedures. Zoals u in onze video kunt zien, staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Daarom geven we u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op uw manier. Vul het contactformulier in, bel of mail naar een van onze vestigingen of neem rechtstreeks contact op met een van onze professionals.

We horen graag van u. Of u nu een vraag heeft over onze dienstverlening of gewoon even wil sparren.

Hulp Bright Orange

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Vestigingen

  Amsterdam

  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam

  Utrecht

  Stationsplein 32
  3511 ED Utrecht

  Zwolle

  Dr. Lookeren Campagneweg 7
  8025 BX Zwolle

  Rechtstreeks contact met onze professionals

  Bij BrightOrange werken 7 professionals. Onze partners, consultants, trainee en marketingspecialist stellen zich graag aan u voor.

  Teamleden
  Hermen Dam van BrightOrange

  Hermen Dam

  Consultant

  Hermen Dam

  Consultant

  Lees meer
  Olivier Boontje van BrightOrange

  Olivier Boontje

  Consultant

  Olivier Boontje

  Consultant

  Lees meer
  Stefan Koelewijn

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Lees meer
  Roos Buijsrogge van BrightOrange

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Lees meer
  Leen Van Hoogdalem van BrightOrange

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Lees meer
  Robin Heezen van BrightOrange

  Robin Heezen

  Consultant

  Robin Heezen

  Consultant

  Lees meer
  Peter Paul Buijsrogge van BrightOrange

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Lees meer

  Klanten over ons

  8 ster
  Zeer prettig om mee te werken

  In de meerdere decennia dat we elkaar kennen zijn de deals en werkzaamheden altijd netjes / discreet en met een gezonde dosis humor opgepakt. De emotie -die vaak gepaard gaat in dergelijke trajecten- weten ze met een bijna zaligmakende rust, geduld en goed dialoog vlak te trekken en dit komt de communicatie ten goede. Respect!

  Wim, Winsum
  9 ster
  Aan te bevelen

  BrightOrange hebben we ingezet voor een aantal bedrijfswaarderingen en we zijn erg content met de samenwerking. Kundige analyses, prettige communicatie, objectief en veel gevoel voor onderlinge verhoudingen. We kunnen Peter Paul en zijn collega’s dan ook van harte aanbevelen binnen dit vakgebied.

  J., Groenhart
  8 ster
  Het was goed om BrightOrange ingeschakeld te hebben!

  Na lange tijd overwogen te hebben om al of niet een bedrijfsmakelaar in te huren voor de verkoop van mijn bedrijf, de knoop toch maar doorgehakt. In contact gekomen met BrightOrange in de persoon van dhr. Leen van Hoogdalem. Een plezierig mens die meedenkt en goede adviezen geeft, in een laten stadium dhr. Robin Heezen ook hierbij aangeschoven, een zeer plezierige en gedreven jonge man. In de beginfase een paar keer bij mij opgekomen: waarom doe ik dit, maar gaande het proces steeds meer de overtuiging gekregen dat dit goed en noodzakelijk was. In de eindfase van het proces mij gerealiseerd dat zonder BrightOrange een aantal zaken niet goed zouden zijn gegaan en overtuigd blij dat ik hen had ingehuurd! Ik kan BrightOrange zeker en van harte aanbevelen! Dank aan hen voor het meedenken en geven van waardevolle adviezen.

  Dick, Uithoorn
  10 ster
  Uiterst prettige samenwerking!

  Ik ken Peter Paul uit een eerder traject uit 2008, waarbij hij ons bijstond op het gebied van een waarderingsvraagstuk. Nu vonden wij, gezien de eerdere uitstekende ervaring, de weg terug naar Zwolle voor een mediationtraject. De ervaringen waren wederom zeer positief. Een traject kon je het eigenlijk niet noemen. Doordat Peter Paul de juiste (vaak ook kritische) vragen stelde en met een uitstekende analyse van de situatie kwam, konden we enorm snel tot de kern komen en waren we het binnen twee sessies helemaal eens. De uitkomst is er één die niet voor de hand lag, maar wel volledig door beide partijen gedragen wordt en bovendien nieuwe energie en kansen biedt. Wat mij betreft is Bright Orange dé go-to partij voor waarderingen en mediation op dit vlak.

  Marnix, Amsterdam
  10 ster
  Prima partij als je bedrijf wilt verkopen

  Een goede partij in de onderhandelingen bij de verkoop van uw bedrijf. Zij ontzorgen u compleet bij de onderhandelingen met koper.

  Henk Geeve, Rotterdam
  10 ster
  Betrouwbare, eerlijke en leergierige organisatie.

  Hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan. In het vakgebied van de corporate finance zijn ze beter dan de markt. Daarom schakelen we professionals van Bright Orange graag in om hun kennis over te dragen aan andere professionals. Als je als organisatie veel in je medewerkers investeert, dan duurt het niet lang of je maakt het verschil in de markt. Bright Orange weet dat als geen ander. Herman Derks MBA Directeur Personal&Corporate Finance Avans Hogeschool BV

  Herman Derks, BREDA
  10 ster
  Uitstekende begeleiding, alleen maar lof!!!

  Bij de verkoop van ons bedrijf zijn we begeleid door Leen van Hoogdalem. Hij heeft ons als verkopers uitstekend geadviseerd. De voor ons vaak lastige materie wist hij aan ons steeds goed uit te leggen , vaak in "Jip en Janneke". Hij is onvermoeibaar en altijd beschikbaar. Daarnaast is Leen een heel prettig persoon.

  Ivo, Baarle-Nassau
  10 ster
  Een zeer deskundige begeleiding, als zeer prettig ervaren

  Een top begeleiding van het begin tot het einde. Kennis van zaken en zeer goed bereikbaar.

  Daniël, Oudewater
  10 ster
  objectief, professioneel, duidelijk

  Een waardering door BrightOrange bevat het hele spectrum aan analyses waardoor er zekerheid wordt verkregen over een objectieve en vooral correcte waardering. De professionele aanpak blijkt uit het brede en daardoor ook verassende manier van waardeonderzoek. Niet eenzijdig maar meerdere invalshoeken worden beoordeeld. Ondanks de soms complexe materie zijn ze instaat dit helder en duidelijk uit te dragen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. En prettige mensen om mee samen te werken.

  Piet, Eindhoven
  10 ster
  Dealmaker, Praktisch, Deskundig

  Het afgelopen jaar heb ik samen met Leen van Hoogdalem/BrightOrange vijf strategische transacties mogen begeleiden. Leen is financieel deskundig, scherp op de details en altijd bereikbaar. Door zijn heldere uitleg kunnen wij snel de dealvoorwaarden vertalen in de transactiedocumentatie. Verder is iedere closing met Leen een feest waar hij als een echte gentleman samen met de koper en verkoper stilstaat bij de afronding van de deal.

  Mark, Enschede/Utrecht