Neemt contact op met BrightOrange

BrightOrange bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten, die u graag verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, mediation en rechtbankprocedures. Zoals u in onze video kunt zien, staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Daarom geven we u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op uw manier. Vul het contactformulier in, bel of mail naar een van onze vestigingen of neem rechtstreeks contact op met een van onze professionals.

We horen graag van u. Of u nu een vraag heeft over onze dienstverlening of gewoon even wil sparren.

Hulp Bright Orange

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Vestigingen

  Amsterdam

  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam

  Utrecht

  Stationsplein 32
  3511 ED Utrecht

  Zwolle

  Dr. Lookeren Campagneweg 7
  8025 BX Zwolle

  Rechtstreeks contact met onze professionals

  Bij BrightOrange werken 7 professionals. Onze partners, consultants, trainee en marketingspecialist stellen zich graag aan u voor.

  Teamleden
  Robin Heezen

  Robin Heezen

  Consultant

  Robin Heezen

  Consultant

  Lees meer
  Stefan Koelewijn

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Lees meer
  Leen Van Hoogdalem

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Lees meer
  Peter Paul Buijsrogge

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Lees meer
  Hermen Dam

  Hermen Dam

  Consultant

  Hermen Dam

  Consultant

  Lees meer
  Roos Buijsrogge

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Lees meer

  Klanten over ons

  10
  Prima partij als je bedrijf wilt verkopen

  Een goede partij in de onderhandelingen bij de verkoop van uw bedrijf. Zij ontzorgen u compleet bij de onderhandelingen met koper.

  Henk Geeve, Rotterdam
  10
  Uitstekende begeleiding, alleen maar lof!!!

  Bij de verkoop van ons bedrijf zijn we begeleid door Leen van Hoogdalem. Hij heeft ons als verkopers uitstekend geadviseerd. De voor ons vaak lastige materie wist hij aan ons steeds goed uit te leggen , vaak in "Jip en Janneke". Hij is onvermoeibaar en altijd beschikbaar. Daarnaast is Leen een heel prettig persoon.

  Ivo, Baarle-Nassau
  10
  TOP ADVIES

  De heer Leen van Hoogdalem is mijn adviseur. voor diverse projecten gebruik gemaakt van zijn gedegen kennis en denkt mee. Dikke pluim

  ANJA JESSURUN, Haarlem
  10
  Verstand van zaken en informeel, professioneel contact

  Peter Paul en Hermen hebben geholpen bij waarderingsvraagstukken bij een overname. Dit is uiterst goed verlopen.

  F, Groningen
  8
  Zeer prettig om mee te werken

  In de meerdere decennia dat we elkaar kennen zijn de deals en werkzaamheden altijd netjes / discreet en met een gezonde dosis humor opgepakt. De emotie -die vaak gepaard gaat in dergelijke trajecten- weten ze met een bijna zaligmakende rust, geduld en goed dialoog vlak te trekken en dit komt de communicatie ten goede. Respect!

  Wim, Winsum
  10
  Een zeer deskundige begeleiding, als zeer prettig ervaren

  Een top begeleiding van het begin tot het einde. Kennis van zaken en zeer goed bereikbaar.

  Daniël, Oudewater
  10
  Hier durf ik m'n netwerk heen te sturen!

  Toen we in contact kwamen met een partij die aangaf ons over te willen nemen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierin kon adviseren en ondersteunen. Ons netwerk kwam met wat suggesties en we hebben een aantal gesprekken gehad, maar bij Bright Orange was de klik gelijk goed - dus de keuze was snel gemaakt. In de weken erna gelijk veelvuldig contact gehad met Leen, Stefan en Robin die ondanks de vele projecten, toch altijd weer tijd vrij konden maken als dat nodig was. Het proces van een bedrijfsverkoop kent altijd ups en downs, maar de altijd positieve instelling van Leen en de uitleg dat het "allemaal deel van het spelletje" was, helpen je - als toch vaak emotioneel betrokken ondernemer - weer om alles in de juiste context te zien. Aan kennis en ervaring is er ook geen gebrek; ook niet bij de jongere medewerkers als Stefan en Robin. Er was bijna altijd wel een vergelijk te maken met een eerdere of andere situatie, waardoor je de context ook als ondernemer zelf steeds beter gaat begrijpen. Al met al niets dan goede ervaringen waar ik mijn netwerk blind naartoe durf te sturen.

  Remco, Utrecht
  8
  Actief, duidelijk en ondernemend

  Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

  T.kramer , Blaricum
  9
  BrightOrange heeft de verkoop van mijn bedrijf op een professionele en prettige wijze begeleid.

  Via een zaken relatie ben ik in contact gekomen met BrightOrange,en vooral de professionele maar toch relaxte wijze waarop BrightOrange de verkoop van mijn bedrijf heeft begeleid is iets waar ik positief op terugkijk. Met name ook dat alle aspecten en mogelijkheden die er bij de verkoop van een bedrijf komen kijken goed zijn uitgelegd en afgewogen. Ook is niet gepusht om tot een deal te komen, maar was de inzet duidelijk om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

  Jaap, s,Graveland
  10
  Zeer professionele en prettige begeleiding met uitstekend resultaat

  Ik heb Leen van Hoogdalem leren kennen als een waardevolle partner en adviseur. Hij heeft ons op een niet alleen zeer deskundige, maar ook prettige manier begeleid. Dit met oog voor tegengestelde belangen en met veel humor. Tevens pluim voor Robin

  Ronald Teunis, Breda