Hoe werken wij?

Bij BrightOrange werken we met kleine teams, waardoor we ons volledig op u en uw onderneming kunnen richten. In het hele proces heeft u te maken met hetzelfde dealteam van twee of drie medewerkers. Uniek aan BrightOrange is dat er ook altijd een partner betrokken is bij uw proces. Benieuwd hoe zo’n proces eruit ziet? Hieronder hebben we de 5 stappen voor u op een rij gezet. Zo kunt u kijken of onze persoonlijke aanpak bij u past.

1 Eerste contact

Voordat we u in het echt ontmoeten, hebben we alvast even telefonisch contact. Zo kunnen we een beeld schetsen van uw situatie en kunnen we kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een introductiegesprek. Bij u op locatie of bij een van onze kantoren in Amsterdam, Utrecht of Zwolle.

2 Introductiegesprek

Een bedrijfsovername, bedrijfswaardering of mediationproces duurt vaak meerdere maanden. In deze maanden werken we nauw met elkaar samen. Daarom vinden we een wederzijdse klik heel belangrijk. Het introductiegesprek voert u gelijk met de consultant(s) en partner waar u de rest van het traject mee gaat samenwerken. We luisteren goed naar uw situatie en wensen en vertellen meer over ons en onze werkwijze. Hebben we een match? Dan maken we voor u een offerte en een plan van aanpak.

3 Offerte en PVA

Op basis van het introductiegesprek maken we op maat gemaakte offerte. Hierin beschrijven we niet alleen wat we voor u gaan doen, maar ook hoe we dat gaan doen. Zo heeft u een duidelijk beeld van het proces en wat erbij komt kijken. Ook sturen wij een informatieverzoek, met daarin de informatie en documenten die we van u nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Bent u akkoord met de offerte en het plan van aanpak? Dan gaan we voor u aan de slag. Omdat we met kleine teams werken, kunnen we vaak snel starten en heeft u geen lange wachttijd.

4 Uitvoering

In het hele proces heeft u te maken met dezelfde consultant(s) en partner. Wel zo persoonlijk! Zij staan elke dag voor u klaar en u kunt ze gemakkelijk bereiken. We zien het proces echt als een samenwerking, waarin we informatie uitwisselen en u ondersteunen met alle lastige taken. Dankzij ons grote netwerk kunnen we ook gemakkelijk schakelen met andere specialisten. Denk aan juristen, advocaten en fiscalisten. Regelmatig komen we bij elkaar om de voortgang van het proces te bespreken, maar ook om gewoon even bij te kletsen.

5 Langdurige relatie

Bij BrightOrange richten we ons op langdurige relaties. Ook na de opdracht staan we graag voor u klaar. Je komt terecht in het warme BrightOrange netwerk, waarvoor we regelmatig leuke dingen organiseren. Zo hebben we elk jaar een BrightOrange evenement voor onze relaties.

Met wie heeft u te maken?

Wij zijn benieuwd naar u. U ook naar ons? Op onderstaande slideshow maakt u alvast kennis met onze medewerkers.

Lees meer over ons
Robin Heezen

Robin Heezen

Consultant

Robin Heezen

Consultant

Lees meer
Roos Buijsrogge

Roos Buijsrogge

Marketeer

Roos Buijsrogge

Marketeer

Lees meer
Leen Van Hoogdalem

Leen van Hoogdalem

Partner

Leen van Hoogdalem

Partner

Lees meer
Peter Paul Buijsrogge

Peter Paul Buijsrogge

Partner

Peter Paul Buijsrogge

Partner

Lees meer
Stefan Koelewijn

Stefan Koelewijn

Consultant

Stefan Koelewijn

Consultant

Lees meer
Hermen Dam

Hermen Dam

Consultant

Hermen Dam

Consultant

Lees meer

Klanten over ons

10 ster
Persoonlijk en professioneel

Ik ken Peter Paul al meerdere jaren. Bij diverse vraagstukken heeft hij mij en mijn compagnon altijd zeer goed geholpen. Kan de situatie duidelijk analyseren en de gevolgen in kaart brengen. Daarnaast staat Peter Paul ook open voor jouw visie op de zaak en houdt daar rekening mee.

Rene, Hengelo
8 ster
Actief, duidelijk en ondernemend

Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

T.kramer , Blaricum
10 ster
Zeer deskundige en professionele advisering, waarbij de klant echt centraal staat.

Een zeer positieve ervaring over het gehele recente verkoopproces en ook eerdere transacties in de afgelopen jaren, waarbij mede door een heldere en analytische uitleg van de adviseur het voor ons de te nemen stappen en keuzes gemakkelijker maakte. De kracht daarbij is vooral het bij elkaar brengen van verschillende belangen zonder het menselijke en sociale aspect uit het oog te verliezen.

Henk, Oosterhout
10 ster
Kwaliteit behoeft geen uitleg

In de bedrijfsliteratuur van BrightOrange staat: Sinds 2014 gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Van het eerste adviesgesprek tot en met de closing van de deal. Ik zou dit als waardering hebben kunnen schrijven. Dhr L van Hoogdalem, wij zeggen inmiddels Leen, heeft ons als bedrijf diverse keren bijgestaan bij een mogelijke aankoop als verkoop. Bij iedere bespreking was er gedegen onderbouwing. Bij iedere onduidelijkheid een heldere uitleg en bij elke moeilijke voortgang een eerlijke mening, een kalme stem in een soms roerige uitwisseling. Persoonlijk heb ik veel aan het advies van Leen gehad welke hij met veel geduld en humor gaf. Wij zijn tot de closing van de deal gekomen. Tot grote tevredenheid. Dank aan BrightOrange.

Ingrid, Heemstede
10 ster
objectief, professioneel, duidelijk

Een waardering door BrightOrange bevat het hele spectrum aan analyses waardoor er zekerheid wordt verkregen over een objectieve en vooral correcte waardering. De professionele aanpak blijkt uit het brede en daardoor ook verassende manier van waardeonderzoek. Niet eenzijdig maar meerdere invalshoeken worden beoordeeld. Ondanks de soms complexe materie zijn ze instaat dit helder en duidelijk uit te dragen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. En prettige mensen om mee samen te werken.

Piet, Eindhoven
10 ster
Prima partij als je bedrijf wilt verkopen

Een goede partij in de onderhandelingen bij de verkoop van uw bedrijf. Zij ontzorgen u compleet bij de onderhandelingen met koper.

Henk Geeve, Rotterdam
10 ster
Betrouwbare, eerlijke en leergierige organisatie.

Hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan. In het vakgebied van de corporate finance zijn ze beter dan de markt. Daarom schakelen we professionals van Bright Orange graag in om hun kennis over te dragen aan andere professionals. Als je als organisatie veel in je medewerkers investeert, dan duurt het niet lang of je maakt het verschil in de markt. Bright Orange weet dat als geen ander. Herman Derks MBA Directeur Personal&Corporate Finance Avans Hogeschool BV

Herman Derks, BREDA
10 ster
TOP ADVIES

De heer Leen van Hoogdalem is mijn adviseur. voor diverse projecten gebruik gemaakt van zijn gedegen kennis en denkt mee. Dikke pluim

ANJA JESSURUN, Haarlem
8 ster
Het was goed om BrightOrange ingeschakeld te hebben!

Na lange tijd overwogen te hebben om al of niet een bedrijfsmakelaar in te huren voor de verkoop van mijn bedrijf, de knoop toch maar doorgehakt. In contact gekomen met BrightOrange in de persoon van dhr. Leen van Hoogdalem. Een plezierig mens die meedenkt en goede adviezen geeft, in een laten stadium dhr. Robin Heezen ook hierbij aangeschoven, een zeer plezierige en gedreven jonge man. In de beginfase een paar keer bij mij opgekomen: waarom doe ik dit, maar gaande het proces steeds meer de overtuiging gekregen dat dit goed en noodzakelijk was. In de eindfase van het proces mij gerealiseerd dat zonder BrightOrange een aantal zaken niet goed zouden zijn gegaan en overtuigd blij dat ik hen had ingehuurd! Ik kan BrightOrange zeker en van harte aanbevelen! Dank aan hen voor het meedenken en geven van waardevolle adviezen.

Dick, Uithoorn
10 ster
Zeer professioneel en vakkundig

We zijn in een lang en intensief overname proces uitermate plezierig, maar vooral ook deskundig bijgestaan door Bright Orange, waarbij de rechten en benefits van de verkopende organisatie goed geborgd zijn gebleven. De stijl van onderhandelen, waarbij de ervaring van Leen van Hoogdalem en zijn team zeer waardevol is gebleken, is een vak apart. De charme waarmee dat gebeurt, naast de standvastigheid heeft geleid tot een succesvolle deal, waarbij onze rechten en belangen goed bewaard zijn gebleven.

Cees, Wittem