Neemt contact op met BrightOrange

BrightOrange bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten, die u graag verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, mediation en rechtbankprocedures. Zoals u in onze video kunt zien, staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Daarom geven we u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op uw manier. Vul het contactformulier in, bel of mail naar een van onze vestigingen of neem rechtstreeks contact op met een van onze professionals.

We horen graag van u. Of u nu een vraag heeft over onze dienstverlening of gewoon even wil sparren.

Hulp Bright Orange

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Vestigingen

  Amsterdam

  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam

  Utrecht

  Stationsplein 32
  3511 ED Utrecht

  Zwolle

  Dr. Lookeren Campagneweg 7
  8025 BX Zwolle

  Rechtstreeks contact met onze professionals

  Bij BrightOrange werken 7 professionals. Onze partners, consultants, trainee en marketingspecialist stellen zich graag aan u voor.

  Teamleden
  Peter Paul Buijsrogge van BrightOrange

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Lees meer
  Stefan Koelewijn

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Lees meer
  Hermen Dam van BrightOrange

  Hermen Dam

  Consultant

  Hermen Dam

  Consultant

  Lees meer
  Olivier Boontje

  Olivier Boontje

  Consultant

  Olivier Boontje

  Consultant

  Lees meer
  Robin Heezen van BrightOrange

  Robin Heezen

  Consultant

  Robin Heezen

  Consultant

  Lees meer
  Leen Van Hoogdalem van BrightOrange

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Lees meer
  Roos Buijsrogge van BrightOrange

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Lees meer

  Klanten over ons

  9 ster
  Aan te bevelen

  BrightOrange hebben we ingezet voor een aantal bedrijfswaarderingen en we zijn erg content met de samenwerking. Kundige analyses, prettige communicatie, objectief en veel gevoel voor onderlinge verhoudingen. We kunnen Peter Paul en zijn collega’s dan ook van harte aanbevelen binnen dit vakgebied.

  J., Groenhart
  8 ster
  Actief, duidelijk en ondernemend

  Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

  T.kramer , Blaricum
  10 ster
  Dealmaker, Praktisch, Deskundig

  Het afgelopen jaar heb ik samen met Leen van Hoogdalem/BrightOrange vijf strategische transacties mogen begeleiden. Leen is financieel deskundig, scherp op de details en altijd bereikbaar. Door zijn heldere uitleg kunnen wij snel de dealvoorwaarden vertalen in de transactiedocumentatie. Verder is iedere closing met Leen een feest waar hij als een echte gentleman samen met de koper en verkoper stilstaat bij de afronding van de deal.

  Mark, Enschede/Utrecht
  10 ster
  Top begeleiding door Bright Orange bij de verkoop van mijn bedrijf

  Ik kwam in contact met Leen en Stefan van Bright Orange omdat ik een waardebepaling van mijn bedrijf wilde. Ik vond het leuk dat ze Orange in hun bedrijfsnaam hadden, net als ik. Uiteraard waren de reviews ook prima. Echt concrete plannen om te verkopen had ik toen (nog) niet. Het voelde direct vertrouwd en ze namen de tijd om tot een waardebepaling te komen. Die waardebepaling liep echter, door allerlei verschillende rekenmethodes, nogal uiteen. Maar ik had een richting en bovendien had ik geen concrete plannen. Totdat letterlijk een dag later 1 van mijn 2 personeelsleden onverwachts haar baan op zegde. Toen heb ik besloten de verkoop door te zetten. In mijn eigen netwerk vond ik snel een gegadigde en Bright Orange had ook gegadigden in hun netwerk. Na diverse gesprekken ben ik uiteindelijk in zee gegaan met de kandidaat uit mijn eigen netwerk. En toen dacht ik letterlijk 'appeltje-eitje, ik wist niet dat het zo simpel was om een bedrijf te verkopen'. Ik had niet verder van de waarheid af kunnen zitten! Er komt ontzettend veel kijken bij de verkoop van je bedrijf. Nog even afgezien van het emotionele aspect. Je bedrijf wordt tot op de punt-komma doorgelicht en ondertussen moet alles gewoon doordraaien. Een aantal malen heb ik gedurende het verkoopproces op het punt gestaan om het af te breken, omdat ik er helemaal klaar mee was. Maar Stefan en Leen hebben steeds op de juiste manier en op het juiste moment ervoor gezorgd dat ik toch doorzette. Met gedegen kennis maar vooral ook met humor, wat heel belangrijk is in zo'n intensief proces. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. Een speciaal compliment aan Stefan; een hele jonge man die me gedurende het hele proces begeleidde (het bleek bovendien zijn eerste zelfstandige transactie te zijn) en continue verraste met zijn kennis van zaken. Samen met Leen echt een topteam. Wil je je bedrijf verkopen? Laat je begeleiden door Bright Orange. Dan komt het goed.

  Corina, Amsterdam
  10 ster
  TOP ADVIES

  De heer Leen van Hoogdalem is mijn adviseur. voor diverse projecten gebruik gemaakt van zijn gedegen kennis en denkt mee. Dikke pluim

  ANJA JESSURUN, Haarlem
  10 ster
  Bijzonder positief!

  Met BrightOrange/Leen één onderneming-verkooptraject gerealiseerd en verschillende aankoop- en participatieacties gedaan. Met name de allround kennis en professionele/no-nonsens aanpak spraken mij enorm aan en hebben tot mooie resultaten geleid. En vaak met een goede dosis humor :).

  Daan Wouterse, Mijdrecht
  10 ster
  "Vakkundig , financieel spitsvondig , respectvol , geweldige samenwerking' "

  Nadat we een kans kregen om een collegabedrijf over te nemen , was één van de eerste contacten naar Bright Orange .... ergo : Leen van Hoogdalem , met de vraag ons hierbij te begeleiden. Er was sprake van een complexe bedrijfsconstructie en dito financiele data ook nog vermengd met tijdsdruk. Samen met Leen is intensief , vakkkundig en altijd met wederzijds respect en wat bochtige weg gevonden om de deal binnen alle data naar volle tevredenheid van koper en verkoper af te kunnen afronden. Leen bleef als menselijke rots in de branding , altijd bereikbaar , snel en accuraat met raad en daad : fantastisch om zo geassisteerd te worden ! Ook het team van deskundigen die Leen had ingeschakeld binnen Bright Orange en extern zijn allen van hetzelfde 'goede sop' overgoten : vakkundig , aimabel , snel met raad en daad , chapeau !

  Marco & Olaf, Lopik
  10 ster
  Een zeer deskundige begeleiding, als zeer prettig ervaren

  Een top begeleiding van het begin tot het einde. Kennis van zaken en zeer goed bereikbaar.

  Daniël, Oudewater
  10 ster
  Prima partij als je bedrijf wilt verkopen

  Een goede partij in de onderhandelingen bij de verkoop van uw bedrijf. Zij ontzorgen u compleet bij de onderhandelingen met koper.

  Henk Geeve, Rotterdam
  8 ster
  Het was goed om BrightOrange ingeschakeld te hebben!

  Na lange tijd overwogen te hebben om al of niet een bedrijfsmakelaar in te huren voor de verkoop van mijn bedrijf, de knoop toch maar doorgehakt. In contact gekomen met BrightOrange in de persoon van dhr. Leen van Hoogdalem. Een plezierig mens die meedenkt en goede adviezen geeft, in een laten stadium dhr. Robin Heezen ook hierbij aangeschoven, een zeer plezierige en gedreven jonge man. In de beginfase een paar keer bij mij opgekomen: waarom doe ik dit, maar gaande het proces steeds meer de overtuiging gekregen dat dit goed en noodzakelijk was. In de eindfase van het proces mij gerealiseerd dat zonder BrightOrange een aantal zaken niet goed zouden zijn gegaan en overtuigd blij dat ik hen had ingehuurd! Ik kan BrightOrange zeker en van harte aanbevelen! Dank aan hen voor het meedenken en geven van waardevolle adviezen.

  Dick, Uithoorn