Neemt contact op met BrightOrange

BrightOrange bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten, die u graag verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, mediation en rechtbankprocedures. Zoals u in onze video kunt zien, staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Daarom geven we u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op uw manier. Vul het contactformulier in, bel of mail naar een van onze vestigingen of neem rechtstreeks contact op met een van onze professionals.

We horen graag van u. Of u nu een vraag heeft over onze dienstverlening of gewoon even wil sparren.

Hulp Bright Orange

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Vestigingen

  Amsterdam

  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam

  Utrecht

  Stationsplein 32
  3511 ED Utrecht

  Zwolle

  Dr. Lookeren Campagneweg 7
  8025 BX Zwolle

  Rechtstreeks contact met onze professionals

  Bij BrightOrange werken 7 professionals. Onze partners, consultants, trainee en marketingspecialist stellen zich graag aan u voor.

  Teamleden
  Robin Heezen

  Robin Heezen

  Consultant

  Robin Heezen

  Consultant

  Lees meer
  Peter Paul Buijsrogge

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Peter Paul Buijsrogge

  Partner

  Lees meer
  Leen Van Hoogdalem

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Leen van Hoogdalem

  Partner

  Lees meer
  Hermen Dam

  Hermen Dam

  Consultant

  Hermen Dam

  Consultant

  Lees meer
  Roos Buijsrogge

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Roos Buijsrogge

  Marketeer

  Lees meer
  Stefan Koelewijn

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Stefan Koelewijn

  Consultant

  Lees meer

  Klanten over ons

  8 ster
  Actief, duidelijk en ondernemend

  Wij werken bij aankoop en verkoop samen met BrightOrange, onze ervaringen zijn zeer positief, de betrokkenheid van de directie en haar personeel is groot, de werkzaamheden worden tot in detail goed uitgewerkt, waarbij de realiteit nooit uit het oog verloren wordt, markt kennis en inzicht in branches ( cijfer inzichten) zorgen ervoor dat BrightOrange snel en adequaat reageert en daarmee een actieve rol heeft in het speelveld van overname.

  T.kramer , Blaricum
  9 ster
  Erg positief, kundige en eerlijk team!

  BrightOrange heeft mij geholpen mijn bedrijf deels te verkopen, hun kennis en eerlijkheid hebben ervoor gezorgd dat het juiste bedrag tegen de juiste condities is onderhandeld. Voor de kopende en verkopende partij is dit een groot voordeel geweest omdat achteraf beide partijen met een goed gevoel terug kijken op de deal. Dit is mijn inziens het belangrijkste bij een gedeeltelijke verkoop. Ik beveel BrightOrange zeker aan.

  Arthur Zwart, Soesterberg
  10 ster
  Uiterst prettige samenwerking!

  Ik ken Peter Paul uit een eerder traject uit 2008, waarbij hij ons bijstond op het gebied van een waarderingsvraagstuk. Nu vonden wij, gezien de eerdere uitstekende ervaring, de weg terug naar Zwolle voor een mediationtraject. De ervaringen waren wederom zeer positief. Een traject kon je het eigenlijk niet noemen. Doordat Peter Paul de juiste (vaak ook kritische) vragen stelde en met een uitstekende analyse van de situatie kwam, konden we enorm snel tot de kern komen en waren we het binnen twee sessies helemaal eens. De uitkomst is er één die niet voor de hand lag, maar wel volledig door beide partijen gedragen wordt en bovendien nieuwe energie en kansen biedt. Wat mij betreft is Bright Orange dé go-to partij voor waarderingen en mediation op dit vlak.

  Marnix, Amsterdam
  9 ster
  BrightOrange heeft de verkoop van mijn bedrijf op een professionele en prettige wijze begeleid.

  Via een zaken relatie ben ik in contact gekomen met BrightOrange,en vooral de professionele maar toch relaxte wijze waarop BrightOrange de verkoop van mijn bedrijf heeft begeleid is iets waar ik positief op terugkijk. Met name ook dat alle aspecten en mogelijkheden die er bij de verkoop van een bedrijf komen kijken goed zijn uitgelegd en afgewogen. Ook is niet gepusht om tot een deal te komen, maar was de inzet duidelijk om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

  Jaap, s,Graveland
  10 ster
  objectief, professioneel, duidelijk

  Een waardering door BrightOrange bevat het hele spectrum aan analyses waardoor er zekerheid wordt verkregen over een objectieve en vooral correcte waardering. De professionele aanpak blijkt uit het brede en daardoor ook verassende manier van waardeonderzoek. Niet eenzijdig maar meerdere invalshoeken worden beoordeeld. Ondanks de soms complexe materie zijn ze instaat dit helder en duidelijk uit te dragen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. En prettige mensen om mee samen te werken.

  Piet, Eindhoven
  10 ster
  Zeer deskundige en professionele advisering, waarbij de klant echt centraal staat.

  Een zeer positieve ervaring over het gehele recente verkoopproces en ook eerdere transacties in de afgelopen jaren, waarbij mede door een heldere en analytische uitleg van de adviseur het voor ons de te nemen stappen en keuzes gemakkelijker maakte. De kracht daarbij is vooral het bij elkaar brengen van verschillende belangen zonder het menselijke en sociale aspect uit het oog te verliezen.

  Henk, Oosterhout
  10 ster
  "Vakkundig , financieel spitsvondig , respectvol , geweldige samenwerking' "

  Nadat we een kans kregen om een collegabedrijf over te nemen , was één van de eerste contacten naar Bright Orange .... ergo : Leen van Hoogdalem , met de vraag ons hierbij te begeleiden. Er was sprake van een complexe bedrijfsconstructie en dito financiele data ook nog vermengd met tijdsdruk. Samen met Leen is intensief , vakkkundig en altijd met wederzijds respect en wat bochtige weg gevonden om de deal binnen alle data naar volle tevredenheid van koper en verkoper af te kunnen afronden. Leen bleef als menselijke rots in de branding , altijd bereikbaar , snel en accuraat met raad en daad : fantastisch om zo geassisteerd te worden ! Ook het team van deskundigen die Leen had ingeschakeld binnen Bright Orange en extern zijn allen van hetzelfde 'goede sop' overgoten : vakkundig , aimabel , snel met raad en daad , chapeau !

  Marco & Olaf, Lopik
  10 ster
  Betrouwbare, eerlijke en leergierige organisatie.

  Hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan. In het vakgebied van de corporate finance zijn ze beter dan de markt. Daarom schakelen we professionals van Bright Orange graag in om hun kennis over te dragen aan andere professionals. Als je als organisatie veel in je medewerkers investeert, dan duurt het niet lang of je maakt het verschil in de markt. Bright Orange weet dat als geen ander. Herman Derks MBA Directeur Personal&Corporate Finance Avans Hogeschool BV

  Herman Derks, BREDA
  10 ster
  Een zeer deskundige begeleiding, als zeer prettig ervaren

  Een top begeleiding van het begin tot het einde. Kennis van zaken en zeer goed bereikbaar.

  Daniël, Oudewater
  10 ster
  Kwaliteit behoeft geen uitleg

  In de bedrijfsliteratuur van BrightOrange staat: Sinds 2014 gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Van het eerste adviesgesprek tot en met de closing van de deal. Ik zou dit als waardering hebben kunnen schrijven. Dhr L van Hoogdalem, wij zeggen inmiddels Leen, heeft ons als bedrijf diverse keren bijgestaan bij een mogelijke aankoop als verkoop. Bij iedere bespreking was er gedegen onderbouwing. Bij iedere onduidelijkheid een heldere uitleg en bij elke moeilijke voortgang een eerlijke mening, een kalme stem in een soms roerige uitwisseling. Persoonlijk heb ik veel aan het advies van Leen gehad welke hij met veel geduld en humor gaf. Wij zijn tot de closing van de deal gekomen. Tot grote tevredenheid. Dank aan BrightOrange.

  Ingrid, Heemstede